translate

dilluns, 2 de gener de 2012

11. Arròs de verduretes al wok

Ingredients per 4 persones:

300 d'arròs sec.
Un pebrot groc petit.
Una cullerada de brots de soja.
Una cullerada de blat de moro.
Una cullerada de pèsols.
Bastonets de bambú.
Dos xampinyos o shitake.
Dos ous.
Salsa de soja, una cullerada o al gust.
Sal
40 ml d'oli de girasol (important que sigui de girasol).

Opció ràpida:
Comprem un sobre de verduretes thay congelades i seleccionem ingredients per si duu quelcom que no hem citat prèviament (diga'm espavilat!).



Procediment: 


1. ESBALDIM L'ARRÓS SOTA L'AIXETA. (És clau seguir aquest primer pas!)
2. Netegem i tallem ben petita la verdura, millor estil juliana.
3. Bullim l'arròs quinze minuts.
4. Escorrem l'arròs i esbaldim amb aigua lleument.
4. Al wok i tirem l'oli a foc viu, saltem verdures i tirem l'ou batut, Remenem.
5. Tirem l'arròs al wok i la salsa de soja.
6. Servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada