translate

dimarts, 10 de gener de 2012

15. Espatlla de cabrit al forn a l'estil "Conxita"

Ingredients per a 6 persones:

Dues espatlles de cabrit tallades a quarts.

Una cullerada d'herbes provençals.
Un got d'oli d'oliva.
Dues cebes de figueres.
Tres o quatre patates mitjanes.
Tres quarts de got de vi blanc.
Un terç de got d'anís.
Quatre o cinc grans d'all.
Branqueta de canyella.
Pebre negre mòlt.
Sal.










Procediment:

1. Posem el forn a escalfar a dalt i baix a 250º.

2. Posar a la plàtera un dit d'oli, una branqueta de canyella, el cabrit esbaldit, amb la sal i  pebre per les dues bandes. Escampem les herbes provençals a sobre el cabrit.

3. Posar al forn, quan faci xup-xup tirar el got de vi i l'anís.

4. Quant estigui daurat, parar el foc de dalt i afegir l'all sense pelar, la ceba trossejada a quarts i les patates tallades a daus (sense fregir i salades).

5. Ara tenim per endavant una hora de forn, anem mullant el cabrit amb el seu propi suc (dos vols).

6. Controlar el líquid. Si baixa molt afegir una miqueta d'aigua.

7. Si el veiem ven dauradet ja el podem treure i servir amb les patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada