Ingredients :
3 ous
3 formatgets (porcions).
1 iogurt natural.
1 mida de iogurt de sucre.
1 mida de iogurt de farina (o meitat farina, meitat Maizena)
1 mida de iogurt de llet sencera.
200ml de crema de llet.
1 polsim de sal.
Melmelada de maduixa.
Procediment:
1. Escalfem el forn a 180º.
2. Batem i emulsionem, tots els ingredients a l'hora.
3. Disposem l'emulsió en un motllo siliconat i el posem al forn 45 minuts.
4. Deixem refredar, tallem, servim i decorem els plats amb una nou de melmelada de maduixa.
3 ous
3 formatgets (porcions).
1 iogurt natural.
1 mida de iogurt de sucre.
1 mida de iogurt de farina (o meitat farina, meitat Maizena)
1 mida de iogurt de llet sencera.
200ml de crema de llet.
1 polsim de sal.
Melmelada de maduixa.
Procediment:
1. Escalfem el forn a 180º.
2. Batem i emulsionem, tots els ingredients a l'hora.
3. Disposem l'emulsió en un motllo siliconat i el posem al forn 45 minuts.
4. Deixem refredar, tallem, servim i decorem els plats amb una nou de melmelada de maduixa.
Se ve deliciosa y la foto te ha quedado muy bonita. Un beso.
ResponEliminaQue bo!!! m'agraden molt els pastissos de formatge i aquest es veu deliciós!
ResponEliminaMoltes gràcies per passar pel meu blog!