translate

dimecres, 1 de febrer de 2012

24. Pastís de formatge

 

Ingredients :

3 ous

3 formatgets (porcions).

1 iogurt natural.

1 mida de iogurt de sucre.

1 mida de iogurt de farina (o meitat farina, meitat Maizena)

1 mida de iogurt de llet sencera.

200ml de crema de llet.

1 polsim de sal.

Melmelada de maduixa.




Procediment:

1. Escalfem el forn a 180º.

2. Batem i emulsionem, tots els ingredients a l'hora.

3. Disposem l'emulsió en un motllo siliconat i el posem al forn 45 minuts.

4. Deixem refredar, tallem, servim i decorem els plats amb una nou de melmelada de maduixa.





2 comentaris:

  1. Se ve deliciosa y la foto te ha quedado muy bonita. Un beso.

    ResponElimina
  2. Que bo!!! m'agraden molt els pastissos de formatge i aquest es veu deliciós!
    Moltes gràcies per passar pel meu blog!

    ResponElimina