Ingredients:
Moscatell.
Maduixots.
Sucre.
Procediment:
- Netejar els maduixots.
- Tallar-los per fer porcions més petites.
- En un bol posem els maduixots tallats un bon raig de moscatell i sucre. Reservem dues hores a la nevera i podrem servir.
A casa també els fem amb altres maceracions:
- Sucre i llimona.
- Amb vinagre i sucre.
- Amb suc de taronja i sucre.
Quina bona pinta!! Mai he tastat les maduixes amb moscatell, però han d'estar ben bones!
ResponEliminaPetons
Una delicia! adoro las fresas, siempre están presentes en mi cocina. Más aún ahora que estamos en temporada.
ResponEliminaQue tengas un lindo fin de semana
BESITOs
Que ricoooo!!
ResponEliminaGuardame unas poquitas por fi :)
Un besito
Maduixots! me encanta esa palabra!! :-D
ResponEliminaY el postre aún me gusta más!! que buenoooooooooooooooo, esa mezcla con el moscatel debe ser cosa rica.
Besosssss
Fàcil, boníssim i amb denominació d'origen!! jaja Aprofitem ara que podem trobar maduixots dels bons (entre tots aquells tan aigualits...!!) Un petonet!! :D
ResponEliminaOoohh amb moscatell!! molt millor que les que faig jo, amb vinagre de mòdena!! m'enduc la teva recepta!! petonets
ResponEliminaCuineres!!
ResponEliminaAmb nata també estan bons... i si es de la muntada a casa amb sucre per sobre, crec,crec,ufff!!
Estic a punt de plorar!!
Aquest dies veig unes receptes "tremendes" amb maduixots.
Quin goig voltar per aquest blogs!!