translate

divendres, 30 de març del 2012

44. Maduixots amb sucre i moscatell

Ingredients:

Moscatell.
Maduixots.
Sucre.



















Procediment:
  1. Netejar els maduixots.
  2. Tallar-los per fer porcions més petites.
  3. En un bol posem els maduixots tallats un bon raig de moscatell i sucre. Reservem dues hores a la nevera i podrem servir.

A casa també els fem amb altres maceracions:
  • Sucre i llimona. 
  • Amb vinagre i sucre. 
  • Amb suc de taronja i sucre.

7 comentaris:

  1. Quina bona pinta!! Mai he tastat les maduixes amb moscatell, però han d'estar ben bones!
    Petons

    ResponElimina
  2. Una delicia! adoro las fresas, siempre están presentes en mi cocina. Más aún ahora que estamos en temporada.
    Que tengas un lindo fin de semana
    BESITOs

    ResponElimina
  3. Que ricoooo!!
    Guardame unas poquitas por fi :)
    Un besito

    ResponElimina
  4. Maduixots! me encanta esa palabra!! :-D
    Y el postre aún me gusta más!! que buenoooooooooooooooo, esa mezcla con el moscatel debe ser cosa rica.
    Besosssss

    ResponElimina
  5. Fàcil, boníssim i amb denominació d'origen!! jaja Aprofitem ara que podem trobar maduixots dels bons (entre tots aquells tan aigualits...!!) Un petonet!! :D

    ResponElimina
  6. Ooohh amb moscatell!! molt millor que les que faig jo, amb vinagre de mòdena!! m'enduc la teva recepta!! petonets

    ResponElimina
  7. Cuineres!!

    Amb nata també estan bons... i si es de la muntada a casa amb sucre per sobre, crec,crec,ufff!!
    Estic a punt de plorar!!

    Aquest dies veig unes receptes "tremendes" amb maduixots.

    Quin goig voltar per aquest blogs!!

    ResponElimina