translate

dimecres, 2 de maig de 2012

57. Mandonguilles


  • Ingredients per 4 persones:


  • 200 g  Carn de vedella picada
  • 200 g  Carn de porc picada
  • 1 Ou
  • 1/2 ceba
  • 1 pot de tomàquet pera sencers
  • Pa rallat amb all i julivert
  • 100 g de pèsols en conserva
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
   Procediment:
  1. Fem les mandonguilles amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
  2. Enfarinem i fregim les mandonguilles. 
  3. Per fer la salsa de tomàquet, ratllem la ceba i la fem cinc minuts amb oli.
  4. En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats i deixe-los coure a foc lent fins que formin una salsa.Saleu-la al final.
  5. Afegiu salsa de tomàquet a les mandonguilles, mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure una estona tot junt. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
  6. Els pèsols afegir al final i deixar cinc minuts tot junt a foc lent.  

9 comentaris:

  1. Uf! M'has fet venir ganes de fer-ne... un plat de tota la vida que no m'ha cansat mai! Quina salseta t'ha quedat, per a sucar-hi pa, molt de pa!! Ha ha. Petons

    ResponElimina
  2. A mi m'has fet entrar gana de cop. Des d'aquí les puc veure fumejant.... quina gana!

    ResponElimina
  3. un plato irresistible,me pierdo por unas buenas albondigas

    ResponElimina
  4. T'han quedat perfectes i tenen de ser molt bones.
    Jordi molt i molt bé

    ResponElimina
  5. Espera, vaig a veure si tinc carn picada...
    Si. Em sembla que aquesta tarda fare unes...
    Ja t'explicaré...
    Petonets

    ResponElimina
  6. Hola, dono el que sigui per unes bones mandonguilles amb la seva salseta i pa! PEtons

    ResponElimina
  7. jo en faig mooolt de tant en tant, pero em queden espectaculars!! jajaj m'encanten! petons

    ResponElimina
  8. Amb unes bones mandonguilles, tenim que proveir-nos bé de pa per la salseta Ummm
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Jo porto un arròs blanc, que és el que faig amb mandonguilles, i me les menjo.
    Nani

    ResponElimina