translate

dimarts, 8 de maig de 2012

60. Arròs i fideus

Ingredients per 4 persones:
  • Per les pilotes.
  • 100 g  Carn de vedella picada
  • 100 g  Carn de porc picada
  • 1 Ou
  • Pa rallat amb all i julivert
  • Farina
  • Sal
  • Per la sopa.
  • 1 ltr. de brou de pollastre.
  • 100 gr. de fideus gruixuts.
  • 50 gr. de arròs.


   

Procediment:
  1. Fem les pilotes amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
  2. Enfarinem i reservem.
  3. Escalfem el brou i quant comenci a bullir i tirem les pilotes de carn, tot seguit afegim l'arròs i fideus.
  4. Deixem bullir uns quinze o vint minuts. 

7 comentaris:

  1. Que bo!!! entren solets aquests plats, i amb les mandonguilletes ni t'explico ja....se'm cau la baba!!

    ResponElimina
  2. Un bon plat d’arròs i fideus fantàstic però si a més porta mandonguilletes ja no tinc paraules. Ummmm
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Ostres! Aquest plat sovint m'esperava a taula a l'hora de dinar quan tornava de l'escola. Recordo que sempre li demanava a me àvia que me'l preparés!
    NYAM!!

    ResponElimina
  4. Aquesta escudella sempre em fa recordar la meva iaia Teresa, que ens en feia sovint i que a mi em tornava boja! Anys després n'he parlat amb gent i m'han dit: ai, ecs! Junts l'arròs i la past... però jo continuo pensant que és una barreja prodigiosa, que ens fa forts i valents i que està boníssima. Bona proposta, doncs!

    ResponElimina
  5. M´agrada tant aquest plat, a casa el mengem cada setmana. Sembre va bé un bon plat.

    ResponElimina