translate

dimecres, 5 de setembre de 2012

86. Macarrons de salsitxes i coll de llom


Ingredients 6 persones:

150 gr de salsitxes.
100 gr. de coll de llom.
Mitja ceba.
Alfàbrega.
1/2 Pot petit de tomàquet triturat.
60 ml. Oli 
Sal.
50 ml. llet 
Sucre (una culleradeta de cafè).
Vinagre (una culleradeta de cafè).
Macarrons, 350 gr en sec 
Formatge parmesà (opcional.)


Procediment:


  1. Piquem la ceba, la rostim amb l'oli uns vuit minuts
  2. Tirem la carn i les salsitxes, les dues tallades a daus i o tenim a la paella vuit minuts més. 
  3. Afegim tota la resta d'ingredients del sofregit. 4 minuts mes.
  4. Es couen els macarrons a part, segons el fabricant de vuit a deu minuts. Passem pel colador...
  5. Barregem amb els altres ingredients dos minuts, donem voltes a la paella o cassola i servim.


.

18 comentaris:

  1. Hi ha molta gent que acostuma a fer els macarrons amb carn picada però a mi m'agraden més com els has fet tu, amb salsitxa. Si a més hi afegeixes el toc d'alfàbrega, a més de la resta d'ingredients cremosos, ja em tens dinant el teu plat! he he. Petons

    ResponElimina
  2. Veig el teu plat i ja em ronca la panxa.... malament anem!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La meva dona també hem diu; Que de vegades l'estomac sem puja al cap quant tinc gana.

      Elimina
  3. Quin plataas!!! tinc ganaaaaa!!! no ho havia vist mai amb coll de llom, però estic segura que està de vici!! petons

    ResponElimina
  4. Una vegada em van convidar a dinar a una casa que els macarrons els feien amb costella, eren atipics com els teus, que tenen una pinta impressionant!!

    ResponElimina
  5. Jejeje! Veig aquests macarrons en acabar de dinar i tornaria a començar ara mateix...em xifla de pasta! M'apunto la recepta...
    Per cert, quines són les galetes que has provat? ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laia... les galetes de mantega i els convidats deixaven molt be el teu blog.

      Petonets.

      Elimina
  6. m'encanten els macarrons!!! molt bon plat!

    ResponElimina
  7. No hi ha res com uns bons macarrons com els has preparat tu. Son els de tota la vida a casa meva, Gracies per fer-me recordar.

    Un abrazo, Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
  8. Me encanta la pasta y has dado un toque distinto al de chorizo con tomate.
    Besines

    ResponElimina
  9. Hola Jordi, estos son los mejores!!!!!Bs

    ResponElimina