Ingredients 6 persones:
150 gr de salsitxes.
100 gr. de coll de llom.
Mitja ceba.
Alfàbrega.
1/2 Pot petit de tomàquet triturat.
60 ml. Oli
Sal.
50 ml. llet
Sucre (una culleradeta de cafè).
Vinagre (una culleradeta de cafè).
Macarrons, 350 gr en sec
Formatge parmesà (opcional.)
Procediment:
- Piquem la ceba, la rostim amb l'oli uns vuit minuts.
- Tirem la carn i les salsitxes, les dues tallades a daus i o tenim a la paella vuit minuts més.
- Afegim tota la resta d'ingredients del sofregit. 4 minuts mes.
- Es couen els macarrons a part, segons el fabricant de vuit a deu minuts. Passem pel colador...
- Barregem amb els altres ingredients dos minuts, donem voltes a la paella o cassola i servim.
.
Hi ha molta gent que acostuma a fer els macarrons amb carn picada però a mi m'agraden més com els has fet tu, amb salsitxa. Si a més hi afegeixes el toc d'alfàbrega, a més de la resta d'ingredients cremosos, ja em tens dinant el teu plat! he he. Petons
ResponEliminaMarina, m'encanten els macarrons!!!
EliminaPetons.
Veig el teu plat i ja em ronca la panxa.... malament anem!!
ResponEliminaLa meva dona també hem diu; Que de vegades l'estomac sem puja al cap quant tinc gana.
EliminaQuin plataas!!! tinc ganaaaaa!!! no ho havia vist mai amb coll de llom, però estic segura que està de vici!! petons
ResponEliminaHola.
Elimina"Chica Baileys"..hehe
Fàcils i boníssims!!!
Una vegada em van convidar a dinar a una casa que els macarrons els feien amb costella, eren atipics com els teus, que tenen una pinta impressionant!!
ResponEliminaAmb costella i caldosos??
EliminaPalabras mayores!!!
Jejeje! Veig aquests macarrons en acabar de dinar i tornaria a començar ara mateix...em xifla de pasta! M'apunto la recepta...
ResponEliminaPer cert, quines són les galetes que has provat? ;)
Hola Laia... les galetes de mantega i els convidats deixaven molt be el teu blog.
EliminaPetonets.
tremenda la pasta asi
ResponEliminala pasta, tan barata y rica.
Eliminam'encanten els macarrons!!! molt bon plat!
ResponEliminaboníssims!!
EliminaNo hi ha res com uns bons macarrons com els has preparat tu. Son els de tota la vida a casa meva, Gracies per fer-me recordar.
ResponEliminaUn abrazo, Agusti Cangrejo Grande
Macarrons de la meva sogra...jeje
EliminaMe encanta la pasta y has dado un toque distinto al de chorizo con tomate.
ResponEliminaBesines
Hola Jordi, estos son los mejores!!!!!Bs
ResponElimina