translate

dimarts, 28 de febrer de 2012

32. Pollastre amb suc i rovellons



Ingredients per a 4 persones:
1 pollastre tallat a octaus.
1 ceba.
2 fulles de llorer.
Herbes de provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
Sal i pebre.

Procediment:
 
  1. Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
  2. Tallem la ceba per la meitat.
  3. Escalfem l'oli, tirem la sal  i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
  4. Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, el llorer, l'all i la resta d'herbes.
  5. Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
  6. Tenim la cassola tapada uns trenta minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
  7. Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
  8. Servim.
  9. Podem acompanyar amb un puré de patates o un flam de arros blanc.

18 comentaris:

  1. Hola Jordi, guapo tu

    he conegut la teva cuina gràcies a la Sion, m´encanta aquesta recepta, anotada queda

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  2. Jordi, qué pollo tan rico se ve..... También receta de tu bisabuela?. una delicia total!!!!. Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Huy!! casi, casi... je,je
      Es de mi suegra!!

      Besos y muchas gracias!!

      Elimina
  3. Carai quines receptes!!!!he estat donant un cop d'ull i m'encanten!!! aquest pollastre és per menjar-te'l amb els ulls eh! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola trifàsica!!

      passat quan vulguis, que seràs ben vinguda!!

      Fins aviat! :)

      Elimina
  4. Ummmmm quina pinta.........
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Que sàpigues que faré una ració de peus de ministre ben aviat!!

    Gracies....

    ResponElimina
  6. Per sucar-hi pa, quina pinta!
    Petons
    Sandra (Els fogons de la Bordeta)

    ResponElimina
  7. Mare meva quina pinta!! :D La fotografia t'ha quedat tan espectacular que és gairebé per ficar-s'hi dintre jaja M'apunto la recepta! :)

    Un petonàs!!

    ResponElimina
  8. Si hem puc concentrar, les fotos hem queden una mica mes be...

    Gracies guapa!!

    ResponElimina
  9. Quiona bona pinta!! Em quedo pel teu bloc si no et fa res!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes, fes, com casa teva.

      Espero que t'agradi.

      Fins aviat!

      Elimina
  10. Quin escàndol!
    Reviso avui la recepta i m'adono que m'avia deixat el tomàquet ...
    Disculpeu-me!

    ResponElimina
  11. Per a sucar-hi pa!!! els bolets segur han donat a aquest pollastre el toc de gràcia!!!

    ResponElimina
  12. Acabo de descubrir tu blog, me he dado una vuelta por él, me gusta lo que publicas, con tu permiso me quedo de seguidor.
    Un saludo
    http://xoriguer48-lasrecetasdelabuelo.bl...

    ResponElimina
  13. Quin descobriment de blog!!!!! no se ni quina recepta comentar pq' m'encanten totes!!!!! quina pinta mmmmm. Aquest pollastre té un coloret impressionant. I els raviolis... i els pebrots del piquillo... i l'arrós a la cassola... mmmmmm tot deliciós. Hem quedo com a seguidora pq' magrada el que he vist. Si et ve de gust pots visitar el meu tb', estaré encantada. Salutacions, Sandra.

    ResponElimina