translate

dilluns, 16 d’abril de 2012

50. Cous cous de pollastre amb verdures


















Ingredients:
200 gr pit de pollastre
2 gots de cous cous
1 pastanaga
1 pebrot verd
1 pebrot vermell
1 albergínia

1 ceba
2 gots de brou de verdures o aigua
Curry
Oli

Sal

Procediment:
  1. En una paella es posa a escalfar l'oli i s'afegeixen les verdures tallades a daus i ho tenim uns cinc minuts.
  2. Es posen a bullir dos gots de caldo.
  3. S'afegeix el pollastre, salat i a tires dins la paella de les verdures amb mig got de caldo, tapem i deixem quatre minuts.
  4. Posem el  Cous Cous en un bol i tiren el caldo bullint poc a poc ,deixem absorbint el caldo.
  5. Ho tapem i ho deixem almenys cinc minuts
  6. Tirem el Curry a la paella
  7. Afegim el Cous Cous i barregem o servim a part.


6 comentaris:

  1. Una recepta sana, completa i equilibrada, de les que a mi m'agraden!!! un dinar perfecte per mi! petons

    ResponElimina
  2. M'encanta! Jo l'havia fet només amb verdures però hauré de provar afegir-hi pollastre... Segur que està la mar de bo!

    ResponElimina
  3. El cous cous sempre l'he menjat amb carn però és una bona opció la de les verdures i punt! Sobretot de cara al bon temps que ve de gust algo més lleuger! Bona presentació!!

    ResponElimina
  4. no he probado nunca el cous cous pero seguor que esta buenisimo
    un saludo

    ResponElimina
  5. Fantastica pinta tiene este cuscus con las verduritas! me quedo por aquí! 1 besin

    ResponElimina
  6. Tiene una pinta deliciosa. Me encanta el cuscús y así con verduras, de lujo!. un beso

    ResponElimina