translate

dijous, 10 gener de 2013

99. Cassola de macarrons mariners

 


Al congelador acostumo a tenir ingredients per fer un arròs o fideuà... Mai se sap.
L'altre dia no tenia ganes ni temps de fer un sofregit llarg, com acostumo fer amb l'arròs o fideuà, però sí que tenia ganes de pasta i de gambetes, una mica sucós... Que fés passar el fred...jeje quina salivera em ve ara que escric aquesta intro. Jo vaig utilitzar els musclos i gambes congelades, la resta eren ingredients frescos. Que vagi de gust.


INGREDIENTS 2 persones:

120grs. macarrons grans
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba
8 gambes pelades
8 cloïsses
6 musclos
1/2 pot de tomàquet ratllat
30ml. d'oli d'oliva
Una mica de julivert fresc
Sal

Procediment:


  1. Bullim els macarrons amb aigua i sal. (Segons indicacions del fabricant.)
  2. Tallem la ceba gruixuda i el pebrot a daus irregulars.
  3. Posem l' oli a la cassoleta i a foc viu. Hi tirem la ceba i pebrot, dos minuts.
  4. Tirem les cloïsses, gambes, musclos i ho tenim cinc minuts a foc baix.
  5. Afegim a la cassola el tomàquet, colem la pasta deixant una mica de suc i aboquem a la cassola dos minuts.
  6. Piquem julivert per decorar.






5 comentaris:

  1. Una cassola fantàstica Jordi !!! Hi ha moltes vegades que les millors receptes son les que sorgeixen en un moment i sense pensar-ho molt. Be ! Aixi han sorgit moltes de les grans receptes.

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
  2. Quins macarrons, deurien d’estar boníssims, les receptes improvisades normalment son les que tenen més èxit.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Bona recepta....i fantàstica fotografia. Enhorabona.

    ResponElimina
  4. Hola,

    Todo un lujo ver este plato.

    Presentaci'on preciosa

    Besos, Meritxell

    ResponElimina
  5. Només veure la foto m'ha fet venir salivera...

    Slts.

    ResponElimina