translate

dissabte, 19 de novembre de 2011

1. Pizzes quatre formatges i de pernil dolç amb xampinyons



Ingredients de la massa:

170 ml d’aigua.
Un sobre de llevat “Maizena” per pa (llevat marró).
30 ml d’oli.
350 gr de farina blanca.
Sal.

 Ingredients de la pizza:

Un pot de tomàquet triturat.
Una culleradeta de vinagre.
Dos culleradetes de sucre.
Una culleradeta d’alfàbrega seca
Una culleradeta d’orenga seca.
400 gr de mozzarella
150 gr de formatge emmental.
50 gr de formatge blau.
50 gr de formatge de cabra (o també un manxego curat i ratllat).
25 gr de formatge parmesà.
50 gr de xampinyons.
70 gr de pernil dolç tallat amb una mica de gruix.





Tallem els xampinyons.
Preparem la massa i la deixem reposar (mínim 20 minuts)
Preparem el tomàquet i tot els ingredients.
massa amb de vint minuts de repos.



















Preparació de la massa:

En un robot o bol (en aquest cas amb les mans), barregem l'oli, aigua tèbia, llevat i sal.
Amassem. Deixem reposar la massa un mínim 20 minuts. La massa ha de tapar-se amb un drap net de cotó.

Escampem el tomàquet

Preparem els guarniments.

Fregim el tomàquet amb oli, vinagre, sucre, sal i mitja cullera d'alfabrega i orenga.


Quan la massa ha reposat l'estirem amb un corró sobre una fusta o marbre ben net. Hi tirem polsim de farina perquè no enganxi.
Posem els ingredients al gust.
Primer el tomaquet.
Segon ingredient, formatge, sempre.
Sobre el formatge la resta d'ingredients.





Posem la pizza al forn, depenent del forn poden estar-hi de quinze a vint-i-cinc minuts.


Treiem del forn... i esperem dos minutets per passar la roda i  PIZZA PER TUTI!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada