translate

dilluns, 27 de febrer de 2012

31. Cap i pota




ingredients:

1,5 kg. de cap i pota (cap i peus de vedella) i "callos" (tripes de vedella)
1 xoriço
2 cebes grans.
2 tomàquets.
1/2 got de xerès.
3 trosset de bitxo.
1 cullera d'all i julivert.
1 cullera de farina.
Sal i pebre. 
llorer.
100 ml d'oli.
Aigua.
Ametlles i avellanes.


procediment :
  1.       Esbaldim els "menuts" sota l'aixeta i reservem.
  2.       Omplim una cassola de rostir (baixa) amb aigua i afegim els "menuts" de vedella esbaldits.
  3.       Deixem bullir una mitja hora mínim amb una fulla de llorer i el bitxo.
  4.       Piquem la ceba i la rostim en una paella uns deu minuts.
  5.       Afegim el tomàquet donem unes voltes.
  6.       Tallem el xoriço a rodanxes, el afegim al sofregit.
  7.       Tirem el xerès al sofregit. (No cal flamejar)
  8.       Afegim l'all i julivert.
  9.       Afegim la farina al sofregit.
  10.       Piquem les ametlles i avellanes.
  11.       Afegim al sofregit la picada i ho tirem a la cassola del cap i pota, o tenim 15 minuts.
  12.       Tenim el plat llest, però es millor consumir-lo el dia després.

4 comentaris:

  1. Hola!que buenas recetas. He descubierto esta página, www.cazarecetas.com, donde puedes subir tus recetas, promocionar tu blog y ganar un dinerillo con ellas. Echale un ojo por si te interesa.
    Un saludo.

    ResponElimina
  2. El teu blog sí que és un descobriment (els raviolis... quins raviolis!!!!!! ja estic tardant a fer-los jaja), o sigui que me n'he fet seguidora :) M'aniré passant!!

    Un petó!! :D

    ResponElimina
  3. Et deixo l'ajudant? i aprofito per anar al cinema ... jeje
    Gràcies!

    Un petó!!

    ResponElimina
  4. Un plat sublim de la cuina dels menuts, m´encantan
    Una abraçada

    ResponElimina