Ingredients per 4 persones:
Un sobre d'amanida gran.
1 llauna d'anxoves del cantàbric.
Olives verdes.
Tomàquet cherry.
Faves tendres (un grapat).
1 cullerada de mostassa antiga.
1 cullerada de vinagre de poma.
2 cullerades d'Oli d'oliva .
Sal.
Procediment:
- Triem les faves i les escaldem amb aigua dos minuts. Reservem.
- Repartim els sobres d'amanida en els plats individuals.
- Preparem la vinagreta. amb un got, barregem la mostassa, oli i vinagre de poma, amb la ajuda de una forquilla.
- Repartim la resta d'ingredients per sobre l'enciam i amanim amb la vinagreta.
molt bona i amb faves tendres mes
ResponEliminabona setmana santa
Mmmmm boníssimes aquestes anxoves; segur que li donen un toc espectacular a aquesta amanida!! :D
ResponEliminaUn petonet!!!
La combinació dels ingredients d'aquesta amanida em sembla molt encertada, ha de ser molt bona!!!
ResponEliminaJo aquesta nit he sopat una amanida, estaba molt bona, però no tenia la presencia d'aquesta ni de bon tros.
ResponEliminaPetonets.