Ingredients per a 4 persones:
350 o 400grs de arròs.
8 aletes de pollastre.
2 carxofes.
6 baines de mongeta tendre.
1 pebrot verd.
1/2 ceba petita.
Aigua o caldo de pollastre.
Oli.
Uns polsims de colorant alimentari per arròs.
Procediment:
- Tallem i triem les carxofes les fulles fins arribar al cor.
- Tallem la mongeta tendra, el pebrot i piquem la ceba.
- Salem i rostim els trossos de pollastre uns cinc minuts.
- Quant es daurat i sofregim la ceba dos minuts.
- Afegim a la paella la resta de verdures i les saltem uns cinc minuts.
- Tirem l'arròs i donem unes voltes, afegim el colorant i el caldo.
- Tenim uns vint minuts de cocció.
Les aletes de pollastre el arròs m’agraden molt, ta quedat fantàstic
ResponEliminaUna abraçada
Jordi, abans de tot, moltíssimes gràcies per la teva visita i la teva felicitació!!!
ResponEliminaQuines receptes més bones que tens per aquí, són fantàstiques!! Aquest arròs és una meravella!!
M'agrada molt amb verduretes i el detall de les aletes de pollastre!! deliciòs!!
Una abraçada.
Hola Jordi!!Que arroz mas bueno te has marcado,cada cucharada vale por dos...esta de lujo.
ResponEliminaBesets.
Que bo Jordi, es veu suculent i molt gustós amb tantes verdures, com a mi m'agrada!!! seria el dinar de diumenge ideal per mi!! petons
ResponEliminaT'ha quedat igualet que el de la meva àvia, quins records!! :D Té una pinta boníssima jeje Un petó!!
ResponEliminaUn arròs que ha de ser una delícia!
ResponEliminaYo quiero un plato!!!
ResponEliminaPero que pinta.
Un besote
Molt bo!! Té molt bona pinta. M'agrada variar amb l'arrós, gràcies per la recepta. Petons.
ResponEliminaHola Jordi,gracies per la teva visita al meu blog i aquí som encantada de gaudí de aquet arros de pollastre i verduretes,quina pinta més bona i deliciosa,m'agrada moltissim¡¡¡
ResponEliminaBono mhos veim per la cuina,
una abraçada.
Hola! T'acabo de descobrir!! Enhorabona pel bloc i les receptes! Et segueixo!
ResponEliminaHola Jordi guapo tu
ResponEliminaa casa els diumenges ens reunim tota la família i mai arriben tots a l´hora, pel que per regla general quasi sempre el diumenge Arròs,....el dissabte preparo tot, i el diumenge només l´aigua l´arròs 20 minuts, plat a taula, el teu es de doble 10, gràcies per la teva visita i els teus bons desitjo
mil miliones de petonets Susanna