translate

dimarts, 20 de març de 2012

38. Arròs de pollastre i verdures

Ingredients per a 4 persones:

350 o 400grs de arròs.
8 aletes de pollastre.
2 carxofes.
6 baines de mongeta tendre.
1 pebrot verd.
1/2 ceba petita.
Aigua o caldo de pollastre.
Oli.
Uns polsims de colorant alimentari per arròs.

Procediment:

  1. Tallem i triem les carxofes les fulles fins arribar al cor.
  2. Tallem la mongeta tendra, el pebrot i piquem la ceba.
  3. Salem i rostim els  trossos de pollastre uns cinc minuts.
  4. Quant es daurat i sofregim la ceba dos minuts.
  5. Afegim a la paella la resta de verdures i les saltem uns cinc minuts.
  6. Tirem l'arròs i donem unes voltes, afegim el colorant i el caldo.
  7. Tenim uns vint minuts de cocció.

12 comentaris:

  1. Les aletes de pollastre el arròs m’agraden molt, ta quedat fantàstic
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Jordi, abans de tot, moltíssimes gràcies per la teva visita i la teva felicitació!!!
    Quines receptes més bones que tens per aquí, són fantàstiques!! Aquest arròs és una meravella!!
    M'agrada molt amb verduretes i el detall de les aletes de pollastre!! deliciòs!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Hola Jordi!!Que arroz mas bueno te has marcado,cada cucharada vale por dos...esta de lujo.
    Besets.

    ResponElimina
  4. Que bo Jordi, es veu suculent i molt gustós amb tantes verdures, com a mi m'agrada!!! seria el dinar de diumenge ideal per mi!! petons

    ResponElimina
  5. T'ha quedat igualet que el de la meva àvia, quins records!! :D Té una pinta boníssima jeje Un petó!!

    ResponElimina
  6. Yo quiero un plato!!!
    Pero que pinta.
    Un besote

    ResponElimina
  7. Molt bo!! Té molt bona pinta. M'agrada variar amb l'arrós, gràcies per la recepta. Petons.

    ResponElimina
  8. Hola Jordi,gracies per la teva visita al meu blog i aquí som encantada de gaudí de aquet arros de pollastre i verduretes,quina pinta més bona i deliciosa,m'agrada moltissim¡¡¡
    Bono mhos veim per la cuina,
    una abraçada.

    ResponElimina
  9. Hola! T'acabo de descobrir!! Enhorabona pel bloc i les receptes! Et segueixo!

    ResponElimina
  10. Enhorabuena por la receta, se ve rica y deliciosa y sobre todo, por tu blog, me encanta, tienes unas recetas que me han encantado. Me hago seguidora tuya. Si quieres puedes pasarte por mi blog
    http://a-pedir-de-boca.blogspot.com/ y si te gusta me dejas un comentario, te haces seguidor, lo que tu desees.
    Besos.

    ResponElimina
  11. Hola Jordi guapo tu

    a casa els diumenges ens reunim tota la família i mai arriben tots a l´hora, pel que per regla general quasi sempre el diumenge Arròs,....el dissabte preparo tot, i el diumenge només l´aigua l´arròs 20 minuts, plat a taula, el teu es de doble 10, gràcies per la teva visita i els teus bons desitjo

    mil miliones de petonets Susanna

    ResponElimina