translate

dimarts, 20 de març de 2012

37. Melmelada de taronja




Ingredients:

3-4 taronges (700grs.) amb pell molt netes.
500 grs. de sucre.
100 ml. d'aigua.
Pots de melmelada de vidre buits i esterilitzats.

Procediment:

  1. Aclarim les taronges sota un raig d'aigua.
  2. Tallem les taronges amb la seva pell a daus irregulars, eliminem llavors i fibres blanques.
  3. Escalfem l'aigua amb el sucre en un cassó un minut.
  4. Afegim al cassó la taronja tallada amb el seu suc.
  5. Tenim la taronja i el sucre uns vint minuts de cocció.
  6. Aboquem la melmelada als pots de vidre fins a quedar enrasat, tanquem i donem la volta(cap per a vall, tapa a tocant el marbre de la cuina) per que el pot crei el vuit, tenim cura de no cremar-nos.

5 comentaris:

  1. Que bona aquesta melmelada!! :D I ben acompanyada de mantega, sembla un esmorzar de festa jeje

    Un petonet! :)

    ResponElimina
  2. Madre mia que cosa mas rica!!!
    Un besote :)

    ResponElimina
  3. Aquesta melmelada es ideal per acompanyar un tast de formatges Ummm
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Deliciosa mermelada para un buen desayuno. Felicidades.

    Saludos.

    ResponElimina
  5. Jo no sóc massa de mermelades, si en tinc a casa acostumo a menjar-me-la a cullerades o al iogurt!!! mai arriba al pa!!! jajaj petons

    ResponElimina