Ingredients 6 persones:
250 gr. de carn picada (meitat de porc i l'altra meitat vedella).
250 gr. de carn picada (meitat de porc i l'altra meitat vedella).
Mitja ceba.
Alfàbrega.
Pot petit de tomàquet triturat.
Oli, 60 ml.
250 ml. de llet.
50g de mantega.
50g de farina.
Sal.
"Caiena".
Sucre (una cullereta de cafè).
Vinagre (una cullereta de cafè).
Vinagre (una cullereta de cafè).
24 Plaques de caneló 4 unitats per safata individual, (jo recomano les que no cal bullir).
1 bola de formatge mozzarella fresca.
Procediment:
- Piquem la ceba, la rostim amb l'oli uns vuit minuts, tirem la carn a la paella, vuit minuts més. Afegim la resta d'ingredients del sofregit (tomàquet, caiena, alfàbrega) procés de uns deu minuts més.
- Posem les plaques en remull segons indica el fabricant
- Preparem la beixamel: Posem a fondre la mantega en un cassó al foc, afegim la farina i la deixem daurar uns segons sense deixar de remenar, afegim la sal, la llet i remenen fins que quedi la salsa pressa.
- Disposem les terrisses individuals, fem un filet d'oli a la base, col · loquem una placa de caneló, una cullerada de carn picada i repetim el procés fins a tres vegades.
- Tirem la beixamel per sobre i tallem la mozzarella.la a rodanxes fines i les repartim per sobre per poder gratinar uns minuts.
M'agrada molt la lasanya i t'ha quedat estupenda! Jo sempre que puc li poso un toc picant a qualsevol plat, i segur que amb aquesta recepta li queda bonissim! Petons
ResponEliminaM'encanta la pasta i la lassanya en especial així que aquest plat el faré segur! ;)
ResponEliminaHola Jordi, guapo tu
ResponEliminate ha quedat de Super 10, hummm
mil petonets Susanna
Hola! que lasaña más rica!!! La foto preciosa, un gusto conocerte. Besos
ResponEliminaEl punt picant de la cayena li ha de anar molt bé, ta quedat fantastica, ara per sopar no faria res tindren una......
ResponEliminaUna abraçada
Ja hi podries posar una trista fulla d'enciam a sota, que si va gratinada amb mozzarella... jaja És broma, aquesta lasagna té una pinta espectacular, estic segura que és un èxit total :)
ResponEliminaUn petonet!! :D
moltes gràcies a totes les cuineres.
ResponEliminaComentar-vos que la mozzarella fresca gratinada és un mos espectacular ... ho recomano!
Hola Jordi, gracias por tu visita, hoy comemos ñagsaña en casa también.Ánimo con tu blog!
ResponEliminaM'encanta aquest tipus de plats...i picantons...bon feina !!!
ResponEliminaHola! t'he conegut per la cuina d'una aprenent i trobo que tens unes receptes molt de diari i això m'agrada! et segueixo des de ja mateix, t'espero al meu recent blog de cuina també, m'encantaria que t'hi trobessis agust! fins la propera recepta, Núria-Cocó
ResponEliminahttp://algomasquecocina.blogspot.com