translate

dilluns, 26 de març de 2012

39. Trifle

Ingredients:

Nata muntada
1 sobre natilles "potax"
1/2 lt de llet.
8 cullerades de sucre.
1 pot petit de préssec en almívar
coc o melindros, pa de pessic, magdalenes, ( el que disposem a casa, per poder esmicolar).

Procediment:

  1. Tallem el préssec en almívar en trossets petits.
  2. Els disposem al fons del got i cobrim amb el seu almívar
  3. Preparem les natilles com diu el fabricant,  amb el sucre i la llet.
  4. Esmicolem el pa de pessic i el repartim per als gots, posem un dit de gruix.
  5. Al cap damunt del esmicolat repartim les natilles.
  6. Decorem amb nata muntada i caramel.

2 comentaris:

  1. Unes postres d'allo mes facils i bonissim!!! Petons

    ResponElimina
  2. Uuuuff quin vicii!!! nata, natilles, prèssec.....en menjaria cada dia i repetiria també!! em guardo la recepta que així faré els prèsssecs amb almívar que va fer mun pare l'any passat!! així els hi donc un bon homenatge!!;) petons

    ResponElimina