translate

dilluns, 26 de març de 2012

40. Botifarra amb mongetes

Ingredients per 4 persones:

Botifarra de porc, de cansaladeria de confiança.
300 gr. Mongetes en sec.
All.
Julivert.
Oli d'oliva verge.
Aigua mineral.

Procediment:

  1. Posem les mongetes en remull unes 12 hores.
  2. Poseu-les a coure amb aigua mineral freda, que cobreixi el llegum.
  3. Les fem coure a foc lent,(1hora i mitja) si evapora molta aigua la que afegirem serà sempre freda.
  4. Quant les tenim cuites les salem.
  5. Fregim les botifarres amb l'oli, i les reservem.
  6. Escorrem les mongetes, piquem all i julivert.
  7. En el mateix oli que hem fet les botifarres passem les mongetes unes voltes amb l'all i julivert.
  8. Servim tot junt en un plat gran.

5 comentaris:

  1. Quin plat més maco, i que bo que és! si és que els catalans ens alimentem amb gust eh ;)

    ResponElimina
  2. Un plat tradicional i boníssim!

    Avui al bloc de Esfruita us portem una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres.

    Podeu veure la notícia a: www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    ResponElimina
  3. Una combinación perfecta con una vista que se te hace la boca agua. Felicdades.

    Saludos

    ResponElimina
  4. Qué faríem sense aquests plats tan nostres, tan bons i complerts a la vegada? m'encanta aquest plat!

    ResponElimina
  5. Hola Jordi, he entrat al tu blog avui per primera vegada. Saps, em quedo amb aquesta recepta. Sóc una fan de la botifarra amb mongetes.
    Salutacions,
    Nani

    ResponElimina