Ingredients per 4 persones:
300 gr. de bacallà dessalat.
200 gr. de arròs llarg.
2 cullerades de ceps deshidratats.
100 ml. de crema de llet.
40 ml. de llet sencera.Farina.
Oli.
1 cullerada de mantega.
sal.
Procediment:
300 gr. de bacallà dessalat.
200 gr. de arròs llarg.
2 cullerades de ceps deshidratats.
100 ml. de crema de llet.
40 ml. de llet sencera.Farina.
Oli.
1 cullerada de mantega.
sal.
Procediment:
- Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella amb oli.
- Bullirem l'arròs amb la sal, l'escorrem i reservem.
- Hidratem els ceps amb la llet.
- Preparem la salsa tallant els ceps a trossos petits, escalfem la mantega amb els ceps i posem a reduir la crema de llet.
- Posem una cullerada de arròs blanc bullit a la base del plat.
- Servim el bacallà.
- Coronem amb la salsa de ceps.
ceps deshidratats |
un plat complet i d'aquells que en recordes el sabor després de setmanes!! la salsa de ceps al bacallà va que ni pintat!! petons
ResponEliminaUf, crec que has unit tres dels meus aliments preferits en un plat! Fantàstic!!
ResponEliminaPetons
Sandra
El bacallà amb ceps, o salsa de ceps es una delícia, la propera avisem que vinc, jejeje
ResponEliminaUna abraçada
Una recepta molt elegant, ha de ser boníssim aquest bacallà amb aquesta companyia!
ResponEliminaMadre mia!!!
ResponEliminaQUe cosa tan rica, que pinta y que hambre me acaba de entrara
Un besito
Me parece una receta estupenda ..uhmmm el bacalao y las setas que buena combinación bsssMARIMI
ResponEliminaBacalao y setas!!!! esa combinación la tengo que probar.
ResponEliminaY con esa presentación de cinco tenedores ya se ve genial!!!!
Besos
Hola !!!
ResponEliminaMenuda receta , es de categoria, de las de dejar a los invitados con la boca abierta ;)
Gracias por tu visita, por aqui me quedo que tu cocinita huele de maravilla.
Besinos.
Qué maravilla de receta!!! De 5 tenedores...Besos
ResponEliminaUna recepta ben interessant...Gràcies per passar-te pel meu blog.
ResponEliminaNani
Una de les coses que més m'agrada és la salsa de ceps, però mai l'he provat amb peix i molt menys amb bacallà...segur que deu estar boníssim!!
ResponEliminaUn petó!!
Jordi, una delícia que passa sense gana. El bacallà, el meu peix preferit. Encantada de conèixer-te. Ahir em vas visitar tu i avui et visito jo, veus que bé? Ara ja t'aniré seguint! Petons
ResponEliminaEl bacalao es uno de mis pescados preferidos, me apunto tu receta, que me ha encantado!!
ResponEliminaUn besete!!
Ahora si, que sí, este es el enlace:
ResponEliminahttp://nechy-siquierespuedes.blogspot.com.es/