translate

dimarts, 10 d’abril de 2012

48. Llibrets d'albergínies farcits de pernil dolç i formatge


Ingredients:

2 albergínies.
6 talls de pernil dolç.
6 talls de formatge semi-curat o tendre.
1/4 de got de cervesa freda.
1/2 cullera de postres de bicarbonat.
75 gr de farina blanca.
Oli per fregir.
Sal.



 



Procediment:
  1. Netegem les albergínies i les tallem horitzontalment, les fem de una mida de mig centímetre de gruix. 
  2. Farcim les albergínies amb un tall de pernil dolç i un de formatge, salem.
  3. Preparem la pasta per arrebossar, barregem la farina, bicarbonat i cervesa amb una forquilla fins deixarà ben emulsionat.
  4. Escalfem un dit d'oli en una paella fonda i fregim els llibrets d´albergínies.

8 comentaris:

  1. Quina delicia!!! Mira que es fàcil i que m'encanten les alberginies, però no ho he fet mai. Petons

    ResponElimina
  2. Saps una cosa??!! m'he de frenar menjant bikinis perquè en menjaria a tot hora en tot moment, i saps que més, que l'albergínia és la meva verdura preferida...això significa que aquest plat no m'he l'havies d'haver ensenyat...veus oi el que passarà?? jajja!! mercii i petons!

    ResponElimina
  3. L'albergínia, la meva hortalissa preferidaaaaaa! això ha d'estar de mort!

    ResponElimina
  4. unos libritos muy apetecibles,asi con berenjena tengo que probarlo
    saludos

    ResponElimina
  5. Uns llibrets ben bons, així canviarem dels de tota la vida
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Hola me llamo Luisa y me acabo de hacer seguidora de tu blog por que me ha encantado. Esa manera de hacer berengenas tienen que estar increibles. A partir de ahora me veras a menudo por aqui. Besitos!!!

    ResponElimina