Trufa negre en conserva |
Ingredients per 6-8 persones:
1 pollastre rostit sencer
100 gr de paté
1/2 ceba
150 gr de mantega
120 gr de farina blanca
700 ml. de llet
200 ml. de crema de llet
1 trufa
24 plaques de canelons
24 plaques de canelons
150 gr de formatge Emmental ratllat
1 cullerada de salsa de tomàquet fregit.
Sal i pebre.
- En aigua bullint amb una mica de sal les plaques de canelons o bé en aigua temprada perquè es remullin, segons el que triem.
- Un cop llestes posar sobre draps nets. Reservar.
- Picar la ceba i ofegar lentament amb una mica de sal, quan estigui picada afegir el pollastre picat, sal i pebre i deixar que es faci el pollastre dos minuts, quan estigui gairebé sofregit, afegir la farina i 150ml. de llet deixem uns minuts perquè quedi ben lligat, ratllem una trufa i la afegim a la farsa, retirar del foc, deixar refredar una mica i afegir el paté. Barrejar bé.
- En una cassola posar la mantega i quan estigui fosa afegir la farina, després la llet calenta o tèbia amb la sal i la crema de llet, coure suaument fins a obtenir una beixamel espessa i sense grumolls.
- Farcir els canelons, enrotllar i col · locar en una safata de forn o en platsindividuals que puguin anar al forn, en el fons haurem posat una mica de salsa de tomàquet casolana o de mantega i després cobrir amb la beixamel, repartim el formatge ratllat i gratinar a forn fort.
MMmm amb aquests ingredients els canalons tenen que estar deliciosos!!! Que bo!! Petons
ResponEliminaPero que rica!!!!
ResponEliminaGuardarme un trocito.
Besitos
Ai làs! Quins senyors canelons! Amb la tòfona el pollastre deu semblar menjar de reis, com abans! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaQuins canelons de deu!!! un petonent!!
ResponEliminaaquests canelons superen els de san esteve ehh...amb trufa tot un luxe!!! m'encanta! petosn
ResponEliminainsuperables estos canelones
ResponEliminabon cap de setmana
Mmmm, canelons, el meu plat preferit!! Ara, amb el detall de la trufa aquests han d'estar impressionants! Això s'avisa eh?
ResponEliminaFuasss....! Ke bo!
ResponElimina