translate

dimarts, 29 de maig del 2012

69. Fideus a la cassola



Ingredients per 4 persones:

400gr. de fideus gruixuts.
250gr. de costella de porc tallada petita.
1 ceba ratllada.
120gr. de tomàquet triturat.
Unes gotes de "Viandox" o 1/2 got de brou de carn.
Oli d'oliva.
Sal i pebre negre.

Procediment:


  1. Saltem les costelles salades a foc viu amb l'oli. Reservem.
  2. En la mateixa paella de l'oli de les costelles enrossim la ceba, 5 minuts.
  3. Afegim el tomàquet i pebre. 5 minuts.
  4. Bullim amb aigua salada els fideus 3-4 minuts (poca aigua).
  5. Passem pel colador xines el sofregit de tomàquet i afegim a la cassola de els fideus amb salsa de Viandox i o deixem dos minuts coure junt.


6 comentaris:

  1. M'agraden els fideus amb costella. Amb suc com els has fet tu, encara més! Petons

    ResponElimina
  2. Aquest suquet dels fideus és perllepar el plat eh

    ResponElimina
  3. ostres abans en menjava bastant sovint, i ara...des de que no visc amb ma mare que no els he tornat a veure! jeje algun dia d'aquests m'hi hauré de posar!! petons

    ResponElimina
  4. Acabo de trobar el teu bloc i m'encanta, em quedo a casa teva. Aquests fideus es veuen genials.
    Muxus

    ResponElimina
  5. un clasico divino y me encanta y lo hago bastante asiduamente

    ResponElimina
  6. Un plat únic boníssim, ara mateix hi posaria cullerada, hehehehehe
    Una abraçada

    ResponElimina