- Ingredients per 4 persones:
- 200 g Carn de vedella picada
- 200 g Carn de porc picada
- 1 Ou
- 1/2 ceba
- 1 pot de tomàquet pera sencers
- Pa rallat amb all i julivert
- 100 g de pèsols en conserva
- Farina
- Sal
- Pebre
- Oli
- Aigua
Procediment:
- Fem les mandonguilles amb les carns, l'ou, el pa ratllat, la sal i el pebre.
- Enfarinem i fregim les mandonguilles.
- Per fer la salsa de tomàquet, ratllem la ceba i la fem cinc minuts amb oli.
- En una cassola amb oli sofregiu els tomàquets trossejats i deixe-los coure a foc lent fins que formin una salsa.Saleu-la al final.
- Afegiu salsa de tomàquet a les mandonguilles, mulleu-ho amb una mica d’aigua i deixeu-ho coure una estona tot junt. Poseu-ho a punt de sal i pebre.
- Els pèsols afegir al final i deixar cinc minuts tot junt a foc lent.
Uf! M'has fet venir ganes de fer-ne... un plat de tota la vida que no m'ha cansat mai! Quina salseta t'ha quedat, per a sucar-hi pa, molt de pa!! Ha ha. Petons
ResponEliminaA mi m'has fet entrar gana de cop. Des d'aquí les puc veure fumejant.... quina gana!
ResponEliminaun plato irresistible,me pierdo por unas buenas albondigas
ResponEliminaT'han quedat perfectes i tenen de ser molt bones.
ResponEliminaJordi molt i molt bé
Espera, vaig a veure si tinc carn picada...
ResponEliminaSi. Em sembla que aquesta tarda fare unes...
Ja t'explicaré...
Petonets
Hola, dono el que sigui per unes bones mandonguilles amb la seva salseta i pa! PEtons
ResponEliminajo en faig mooolt de tant en tant, pero em queden espectaculars!! jajaj m'encanten! petons
ResponEliminaAmb unes bones mandonguilles, tenim que proveir-nos bé de pa per la salseta Ummm
ResponEliminaUna abraçada
Jo porto un arròs blanc, que és el que faig amb mandonguilles, i me les menjo.
ResponEliminaNani