translate

dimarts, 19 de juny del 2012

77. Bacallà amb samfaina




Ingredients 4 persones:


400gr. morro o llom de bacallà dessalat.
1 Carbassó.
1 Pebrot vermell.
1 Alberguínia.
1 Ceba.
2 Tomàquets madurs tipus pera.
Oli d'oliva.
Sal.

Procediment:


  1. Netegem la verdura i la tallem a daus grans.
  2. En una paella amb un bon raig d'oli saltegem les verdures deu minuts i incorporem el tomàquet pelat, salem i donem unes voltes.
  3. En una cassola i tirem oli fins a cobrir la base, escalfem i passem el bacallà volta i volta.
  4. Quan el bacallà es segellat, incorporem la samfaina de verdures.
  5. Tenim deu o quinze minuts de cocció, i podrem servir.


5 comentaris:

  1. Un clàssic difícil de superar! Ara fa molt temps que no en faig, me n'has fet venir ganes... per a sucar-hi pa! Petons

    ResponElimina
  2. El bacallà amb samfaina es un plat de tres estrelles, boníssim
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. un clàssic dels que no pararia mai de menjar-ne. El bacallà m'apasiona i la samfaina....m'encantaa!! petons

    ResponElimina
  4. Hola Jordi! Encantado de saludarte! Queríamos comentarte algo.
    En Daveiga hemos visto en los últimos meses a través de nuestro blog la cantidad de recetas que sois capaces de elaborar con nuestras galletas marineras. Ahora damos un paso más. Os planteamos que nos enviéis fotografías de envases de nuestras marineras en el lugar de la península en el que estéis, en la playa, en la iglesia más famosa de vuestra aldea o ciudad, con amigos y familia,…. Queremos hacer un viaje a través de los lugares de España y Portugal donde se consumen nuestras marineras. Las bases en nuestro blog www.daveiga.info.
    El concurso, siguiendo con la filosofía de trabajo que caracteriza a Daveiga, tiene fines solidarios. Por cada fotografía presentada y admitida a concurso donaremos un lote de nuestros productos al Banco de Alimentos de Lugo.
    Así que ya sabéis. Animaos todos a participar, mucha suerte y por supuesto muchas gracias a tod@s!!!
    Por cierto, Si tenéis problemas para localizar nuestras mariñeiras para participar en nuestro concurso solidario ya sabéis que se pueden encontrar en los hiper de Carrefour, pero también podéis conseguirlas a través de internet en páginas como esta que os dejo a tod@s: http://www.selectosfragola.com/product/1047/0/0/1/Galletas-marineiras-ecologicas-con-aceite-de-oliva-estuche-200-g.htm

    ResponElimina
  5. Aquest plat em recorda tant i tant als plats que em preparava la meva avia quan tornava de l'escola a dinar.... quina gana em feia venir només sentir l'olor quan travessava la porta, ohohoh....

    ResponElimina