translate

dijous, 28 de juny de 2012

79. Gaspatxo d'alvocat

Ara, que començarà a fer més calor i vindran més de gust cremes i sopes fredes, és una bona ocasió per tastar aquest gaspatxo: es prepara en un moment i passa d’allò més bé.
Publicat per  Mònica de Coses de Llàbiro

He intentat fer aquesta recepta amb alguna variant ... i el resultat es extraordinari, és una recepta molt refrescant i una bona manera de menjar un "gaspatxo" de color verd ...  Jordi 




Ingredients:
1 alvocat gran
½ cogombre
½ pebrot verd *
1 ceba tendra petita
Molla de pa
* dels prims
Oli d’oliva
Sal
Vinagre de vi blanc
Pebre vermell dolç
Aigua mineral
Melmelada de Tomàquet. 

Procediment:
  1. Pelar l’alvocat i el cogombre, tallar a trossos i posar al got a on ho triturarem. Afegir el pebrot rentat i tallat i la ceba. Afegir la molla de pa, amb una llesca petita ja n’hi ha prou, i una mica d’aigua. Triturar.
  2. Afegir el segon grup d’aliments al gust, depenent de la textura i del gust que es vulgui.
  3. Deixar a la nevera fins al moment de servir.
  4. Servir acompanyat de melmelada de tomàquet.

5 comentaris:

  1. Doncs té una pinta molt bona! és cert que ara només ve de gust aquest tipus de menjars...
    Salutacions, sandra.

    ResponElimina
  2. ohhh! Sí que sembla bo, sí! I el toc de melmelada de tomàquet, jo que sóc tant "melmeladera" m'hi ha agradat moltíssim. Ho provaré! La mònica fa uns platets ben xulos, oi? Petons

    ResponElimina
  3. Un gaspatxo realment bo i original. Ara ja sé què en puc fer de l'alvocat que tinc a la nevera ;)

    ResponElimina
  4. Aquest l'he de fer, amb el que m'agraden els alvocats, això si, sense el cogombre!! jjiiji petons

    ResponElimina
  5. Que receta mas rica!!
    Seguro que esta deliciosa, tiene muy buena pinta.
    Un besito

    ResponElimina