translate

dilluns, 24 de setembre del 2012

92.Farfalle ragù piccante*




* Papallones o llacets, amb salsa bolonyesa picant.

Ingredients per a 4 persones:

300 gr. Farfalle.
4 cullerades de tomàquet triturat.
30ml. d'oli d'oliva extra verge.
250 gr. de carn picada de vedella.
Alfàbrega.
2 o 3 "bitxos" caiyena.
1/2 ceba.
Sal.
30ml. de vi blanc.

Procediment:

  1. Piquem la ceba i la rostim amb l'oli uns vuit minuts,
  2. Tirem la carn a la paella i la salem, vuit minuts més.
  3. Afegim el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
  4. Afegim la resta d'ingredients del sofregit (tomàquet, caiyena, alfàbrega) procés d'uns deu minuts més.
  5. Posem al foc una olla plena d'aigua amb sal, quan bulli i tirem la pasta, la fem bullir segons les indicacions del fabricant.
  6. Colem l'aigua i servim la pasta en plats, disposem unes cullerades de la salsa per sobre de la pasta.

9 comentaris:

  1. La pasta picantona és com més m'agrada. I els farfalle són boníssims, fets al dente! Bona propsota, Jordi! Petons

    ResponElimina
  2. Unos Farfalle buenísimos!! en casa nos encanta la pasta, y con un toque picante, ni te cuento!!
    Un besete!!

    ResponElimina
  3. el toc de picant el fa senzillament deliciós!! em quedo amb aquest plat de pasta infalible! petons

    ResponElimina
  4. Que ricos!!
    Me a encantado la combinación de ingredientes que hecho, tiene muy buena pinta.
    Un besito

    ResponElimina
  5. Com disfrutaria amb aquesta pasta! Amb el que m'agrada el picant... Petons

    ResponElimina
  6. Quina gana m'està agafant de veure aquest plat... Té molt bona pinta. Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Molt bona aquesta salsa picantona. A mi també m'agrada aquest punt de picant


    Un Abraçada, Agustí Cangrejo Grande

    ResponElimina
  8. Molt bona pinta...
    Quan tingui oportunitat els faré!!

    ResponElimina