* Papallones o llacets, amb salsa bolonyesa picant.
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. Farfalle.
4 cullerades de tomàquet triturat.
30ml. d'oli d'oliva extra verge.
250 gr. de carn picada de vedella.
Alfàbrega.
2 o 3 "bitxos" caiyena.
1/2 ceba.
Sal.
30ml. de vi blanc.
Procediment:
- Piquem la ceba i la rostim amb l'oli uns vuit minuts,
- Tirem la carn a la paella i la salem, vuit minuts més.
- Afegim el vi blanc i deixem evaporar l'alcohol.
- Afegim la resta d'ingredients del sofregit (tomàquet, caiyena, alfàbrega) procés d'uns deu minuts més.
- Posem al foc una olla plena d'aigua amb sal, quan bulli i tirem la pasta, la fem bullir segons les indicacions del fabricant.
- Colem l'aigua i servim la pasta en plats, disposem unes cullerades de la salsa per sobre de la pasta.
Un plat infalible!
ResponEliminaLa pasta picantona és com més m'agrada. I els farfalle són boníssims, fets al dente! Bona propsota, Jordi! Petons
ResponEliminaUnos Farfalle buenísimos!! en casa nos encanta la pasta, y con un toque picante, ni te cuento!!
ResponEliminaUn besete!!
el toc de picant el fa senzillament deliciós!! em quedo amb aquest plat de pasta infalible! petons
ResponEliminaQue ricos!!
ResponEliminaMe a encantado la combinación de ingredientes que hecho, tiene muy buena pinta.
Un besito
Com disfrutaria amb aquesta pasta! Amb el que m'agrada el picant... Petons
ResponEliminaQuina gana m'està agafant de veure aquest plat... Té molt bona pinta. Una abraçada!
ResponEliminaMolt bona aquesta salsa picantona. A mi també m'agrada aquest punt de picant
ResponEliminaUn Abraçada, Agustí Cangrejo Grande
Molt bona pinta...
ResponEliminaQuan tingui oportunitat els faré!!