Hola ...
tenia el blog una mica deixat de la ma de deu ...
Sorry!!
Pro he tingut molta, molta feina ... i quant no tens temps, no et pots dedicar a d'altres coses.
Hem comprometo a penjar receptes que tinc al rebost del bloc a punt d'editar ... gràcies i bones festes!!!
Continuo "megaliat"!!!
Corre, corre !!
Ingredients per a 8 persones:
2 pollastres tallat a octaus.
2 cebes.
2 branques de canyella.
1/2 got de anís.
Un polsim d'herbes de anís.
Un polsim de canyella.
600 ml d'oli d'oliva.
1/2Kg. de patata.
Sal i pebre.
Procediment:
- Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
- Tallem les cebes per la meitat.
- Escalfem l'oli, tirem la sal i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
- Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, canyella i les herbes d'anís.
- Afegim a la cassola el licor de anís i deixem evaporar.
- Tenim la cassola tapada una hora a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
- Pelem les patates i les tallem a daus, les fregim en una paella a part. Les retirem del foc i les sal pebrem.
- Afegim a la cassola les patates. Tenim deu minuts més de cocció.
- Servim.
Ha valgut la pena tornar a entrar al teu bloc. Un bon pollastre.
ResponEliminaBones festes i feliç any 2013.
Una abraçada,
Nani
Nosaltres ens esperem, tranquil, i amb receptes tan gustoses com aquestes dona gust haver-te estat esperant.
ResponEliminaBones festes.
PTNTS
Dolça
si que estaves desaparegut si (i el Jordi??) ...però has vingut més fort que mai!! anis al pollastre??!! fantàstic!!! a veure amb quina altra recepte ens sorprens!! que passis unes molt bones festes amb els teus i que l'any que vé sigui millor!! petons
ResponEliminaLes deseo una Feliz Navidad y un Próspero año 2013
ResponEliminaUn abrazo, Agusti Cangrejo Grande