translate

dimarts, 31 de gener de 2012

22. Macarrons al "pomodoro naturale"




Ingredients per 4 persones:      
250 grs.de macarrons ratllats.        
50 ml.oli d'oliva.
250 grs.de tomàquets madurs.                                
Una cullereta d'alfàbrega.                                        
Sal i sucre.                                                              


          

Procediments:

1. Escaldem els tomàquets i fem un tall en forma de creu a la base del tomàquet. 
    Dos minuts com a màxim amb aigua bullint.
2. Els retirem de l'aigua, refresquem i els pelem.

3. Tallem els tomàquets a daus.
4. Posem l'oli a escalfar i afegim els tomàquets tallats i la resta d'ingredients. 
Aquest pas necessita de uns quinze minuts vigilant que no s'enganxi i remenant de en tant en tant.

5. Bullim els macarrons uns deu minuts.

6. Colem i disposem la salsa al damunt.

Fàcils i molt naturals.




2 comentaris: