translate

dimarts, 31 de gener del 2012

23. Canapè d'anxoves de L'Escala amb olivada i melmelada de tomàquet



Ingredients per a 8 persones:

1 conserva d'anxoves de L'Escala.
1 terrina de formatge blanc d'untar .
2 culleres de melmelada de tomàquet.
2 culleres de conserva d'olivada.
12 llesques de pa de motlle sense crosta.
30g de mantega.












Procediment:

1. Posem 20 segons la mantega al microones a la mínima potencia.
2. Barregem la mantega i el formatge, ben emulsionat.
3. Quan tenim la emulsió a punt, l'escampem per sobre de totes les llesques del pa de motlle.
4. Netegem les anxoves i les tallem a talls més petits.
5. Escampem les anxoves tallades per sobre del formatge. Fem la meitat de les llesques i desprès ho tapem amb l'altra meitat.
6. Decorem els canapès amb un xic de salsa olivada, melmelada de tomàquet i anxova.
7. Els tallem de manera que quedin nou porcions per cada llesca de pa de motlle.






1 comentari: