Ingredients per a 4 persones:
1 pollastre tallat a octaus.
1 ceba.
2 fulles de llorer.
Herbes de provença.
4 grans d'all.
300 ml d'oli d'oliva.
125 ml de vi blanc.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
1 cullera de farina blanca.
1/2 pot de tomàquet triturat
Rovellons en conserva.
Sal i pebre.
Procediment:
- Esbaldim el pollastre i el deixem escórrer.
- Tallem la ceba per la meitat.
- Escalfem l'oli, tirem la sal i pebre per sobre pollastre, repartim el pollastre per la cassola, a foc viu.
- Quan han passat cinc minuts i el pollastre és daurat, baixem el foc i hi afegim la ceba, el llorer, l'all i la resta d'herbes.
- Afegim a la cassola el vi i el tomàquet.
- Tenim la cassola tapada uns trenta minuts a foc lent, afegim un rajolí d'aigua si veiem que s'enganxa.
- Afegim a la cassola els rovellons i la farina. Tenim uns quinze minuts més de cocció.
- Servim.
- Podem acompanyar amb un puré de patates o un flam de arros blanc.
Hola Jordi, guapo tu
ResponEliminahe conegut la teva cuina gràcies a la Sion, m´encanta aquesta recepta, anotada queda
mil petonets Susanna
1001 petonets per tu!!
EliminaFins aviat!!
Jordi, qué pollo tan rico se ve..... También receta de tu bisabuela?. una delicia total!!!!. Besos
ResponEliminaHuy!! casi, casi... je,je
EliminaEs de mi suegra!!
Besos y muchas gracias!!
Carai quines receptes!!!!he estat donant un cop d'ull i m'encanten!!! aquest pollastre és per menjar-te'l amb els ulls eh! petons
ResponEliminaHola trifàsica!!
Eliminapassat quan vulguis, que seràs ben vinguda!!
Fins aviat! :)
Ummmmm quina pinta.........
ResponEliminaUna abraçada
Que sàpigues que faré una ració de peus de ministre ben aviat!!
ResponEliminaGracies....
Per sucar-hi pa, quina pinta!
ResponEliminaPetons
Sandra (Els fogons de la Bordeta)
Moltes gracies Sandra...
ResponEliminaUna abraçada
Mare meva quina pinta!! :D La fotografia t'ha quedat tan espectacular que és gairebé per ficar-s'hi dintre jaja M'apunto la recepta! :)
ResponEliminaUn petonàs!!
Si hem puc concentrar, les fotos hem queden una mica mes be...
ResponEliminaGracies guapa!!
Quiona bona pinta!! Em quedo pel teu bloc si no et fa res!
ResponEliminaPetons
Fes, fes, com casa teva.
EliminaEspero que t'agradi.
Fins aviat!
Quin escàndol!
ResponEliminaReviso avui la recepta i m'adono que m'avia deixat el tomàquet ...
Disculpeu-me!
Per a sucar-hi pa!!! els bolets segur han donat a aquest pollastre el toc de gràcia!!!
ResponEliminaQuin descobriment de blog!!!!! no se ni quina recepta comentar pq' m'encanten totes!!!!! quina pinta mmmmm. Aquest pollastre té un coloret impressionant. I els raviolis... i els pebrots del piquillo... i l'arrós a la cassola... mmmmmm tot deliciós. Hem quedo com a seguidora pq' magrada el que he vist. Si et ve de gust pots visitar el meu tb', estaré encantada. Salutacions, Sandra.
ResponElimina