translate

dilluns, 23 d’abril de 2012

53. Amanida d'arròs


Ingredients 4 persones:

250gr. d'arròs llarg.
1/2 pebrot vermell.
Olives farcides d'anxova.
Tonyina en conserva.
Escarola i ensiam.
Llimona o vinagre blanc


Procediment:

  1. Bullim l'arròs, escorrem i deixem refredar.
  2. Triturem o piquem molt petit les olives i el pebrot.
  3. Barrejem la tonyina esmicolada i l'arròs ferd, amb les olives i pebrot.
  4. Afeguim vinagre o una mica de suc de llimona
  5. Servim decorant el plat amb enciam i escarola.



5 comentaris:

  1. fantastico este arroz y me gusta la combinacion.
    feliz dia de tu santo i bona diada Sant Jordi

    ResponElimina
  2. Gràcies Miquel...
    Que tingueu també una bona diada.

    ResponElimina
  3. Una presentació xulíssima, i ideal pels pròxims dies calorosos que vindran!
    Bona diada ;)

    ResponElimina
  4. un plat d'arros com els que a mi m'agraden quan fa caloreta!! per cert, moltes felicitats i bona diada!! petons

    ResponElimina
  5. aquestes amanides són bones i contundents!

    ResponElimina