translate

divendres, 20 d’abril de 2012

52. "Pintxo" de bacallà amb ceba confitada sobre llit de compota de poma salada


Ingredients per 4 persones:

300gr. de bacallà dessalat.
4 culleretes de ceba confitada.
4 cullerades de compota de poma salada.
Reducció de vinagre balsàmic de Modena.
Farina.
Oli.

Procediment:


  1. Enfarinem el bacallà i el fregim a la paella.
  2. Posem una cullerada de compota a la base del plat.
  3. Servim el bacallà amb un pinxo.
  4. Coronem amb ceba confitada.
  5. Decorem amb un rajolí de reducció de vinagre balsàmic.

12 comentaris:

  1. Mmmmmm quina pinta més rica!!!. Un pinxo ideal per quedar d'allò més bé. Petons i bon cap de setmana.
    www.miscositassrv.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Jo en faig un però com a segon plat, gairebé igual, però amb una mica de allioli sobre la ceba i gratinat.
    Aquest teu com a pintxo boníssim
    Bon cap de setmana, una abraçada

    ResponElimina
  3. M'encanta el bacallà i el teu plat `pinta de luxe,aixi que m'emporto la recepta per el cap de setmana.
    Un salut i molt bon cap de setmana.

    ResponElimina
  4. Jordi,aquest bacallà te de ser molt bo.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Genial aquest "Pinxo", m'encanta el bacallà, i acompanyat de ceba confitada és la meva perdició!! petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. Caray que lujazo! solo el nombre ya impone. La cebolla caramelizada me encanta y que buena idea me has dado para comer pescado de una santa vez!!

    Besosss

    ResponElimina
  7. Quin luxe de plat!! A quina hora es dina a casa teva??? jeje
    Vinga, accepto el "trueque" dels meus calamarcets pel teu bacallà!!
    Què fem ara, ens ho enviem per SEUR??? jajaja
    Un petonàs.

    ResponElimina
  8. Que rico! el contraste del bacalao con la manzana creo que nunca lo he probado, me intriga porque se ve tan bueno ese platito así presentado!
    BESITOs

    ResponElimina
  9. Quina pinta més bona!!! La ceba confitada és la meva perdició i amb el bacallà hi lliga molt!! ;)

    ResponElimina
  10. Me encanta el bacalao....me llevo tu receta.

    ResponElimina
  11. tremendo este bacalao con esta combinacion
    saludos

    ResponElimina