translate

dimecres, 9 de maig del 2012

61. Panna cotta de iogurt


Tinc un bloc amic, que segueixo, i que l'edita la "Mafalda" .. jeje

Aquest blog es diu ... http://acabatdefer.blogspot.com.es/ i diu la nostra "Mafalda" del Vallès, que la cuina és llibertat d'expressió, és imaginar, gaudir i provar. 

Jo vull afeguir que la cuina són èxits i desastresd'aquests últims sempre hem d'aprendre ...

Ens ha presentat aquesta recepta, que jo crec que és espectacular!
Jo hi he incorporat una petita variant en la presentació, mesures i acabat de les postres, espero que us agradi ...


Ingredients: (4 unitats)


- 2 iogurt natural de bona qualitat (important)
- 400 ml de llet sencera
- 150 gr de sucre
- 4 fulles de gelatina
- 10 maduixes per guarnir i sucre

Procediment:

  1. Posem les fulles de gelatina dins un bol en aigua perquè s'hidratin.
  2. En un cassó escalfem el iogurt amb el sucre i la llet. Un cop quedi tot ben barrejat hi incorporem les fulles de gelatina i deixem que es desfaci.
  3. Aboquem la nostra panna cotta dins dels gots i deixem refredar a la nevera un mínim de 4 hores.
  4. Un cop hagi passat una bona estona acabem amb un parell de cullerades de melmelada de maduixes pel damunt la panna cotta de iogurt i conservem a la nevera fins el moment de servir.
  5. És important deixar que qualli a la nevera un mínim de 6 hores, així que prepareu-lo amb antel·lació.
  6. Tallem unes 4 maduixes en ventall per coronar la panna cotta.
  7. Triturem les maduixes restants amb tres culleres de sucre i servim.

15 comentaris:

  1. Ho tinc que provar amb iogurt te que estar deliciòs!! T'ha quedat una presentació molt bona! Petons

    ResponElimina
  2. Ei! Quin honor que preparis una de les meves receptes no saps la il·lusió que m'ha fet.
    Des del blog de la "mafalda" del vallès t'agraeixo molt les teves paraules! :)
    M'agrada molt la teva versió,una presentació ben xula.
    Petons!

    ResponElimina
  3. M'encanten les pannacottes, però la de iogurt encara no l'he provat mai de fer... una mica més sana que la normal sí que deu ser....

    ResponElimina
  4. una panacotta genial asi y me gusta mucho

    ResponElimina
  5. que boo per favor!! i sense nata que ja va bé!! jej

    ResponElimina
  6. mmm panna cotta!! jo normalment la faig de xocolata!! no té ni temps de refredar-se que ja ha volat!! jejejej!!

    ResponElimina
  7. Jordi, qué és boníssima aquesta pannacotta!! Bé, almenys ho sembla, jeje
    M'ha agradat molt que ens expliquis coses... a veure si ho fa més sovint!!
    Un petonàs!!... "emplatado" jeje

    ResponElimina
  8. Molt original aquesta panna cotta!! Ha d'estar molt suau i bona. Petons

    ResponElimina
  9. Deliciosa, fa una pinta exquisida, a més a més, porta fruita, com ens agrada a ESFruita! Ens l'apuntem!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem uns canelons d'espinacs! Ja podeu entrar-hi i dir-hi la vosta! www.esfruita.com/assessorem/canelons-despinacs

    ResponElimina
  10. Quina pinta!! Una presentació genial!

    ResponElimina
  11. Mmmm...me encanta la textura de la pannacota, te ha quedado estupenda con esa salsita de fresa!Un besoo

    ResponElimina
  12. Ai que bó, m'agrada molt la panna cotta, i aquesta teva te una pinta...

    ResponElimina
  13. Ole, ole!! visca la panna cotta de iogurt de l'Helena, jo en breu l'he de provar que té una pinta espectacular!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina