translate

dilluns, 4 de juny del 2012

71. Amanida de tomàquet i bonítol




El problema es el TOMÀQUET!!!
Aquest estava terriblement gustos, per aquest motiu, li faig aquest petit homenatge...

Aquesta amanida és un clàssic d'estiu que no falta a casa meva tot sovint per sopar, si tenim  anxoves també les afegirem a l'amanida de tomàquet

El bonítol es de vegades una mica ressec i la meva senyora prefereix una molt bona conserva de tonyina.


Amb el pate d'olives accentuem el contrast amb el tomàquet, jo trobo aquesta recepta super refrescant, després podriem seguir sopant amb uns calamars a la romana o un peixet fregit, una cervesa "megafresqueta"... no?




Ingredients:


1 cullerada de Pate d'olives negres.
Olives verdes.
Tomàquet verd.
1 llauna de bonítol o tonyina.
1/2 ceba de figueres.
Oli i sal.


Procediment:

  1. Esbaldim el tomàquet
  2. Tallem el tomàquet i la ceba repartim en un plat, acabem de servir la resta d'ingredients.

5 comentaris:

  1. totalment estiuenca! Per mi també és un clàssic, encara que li falta el formatge feta o similar... Petons!

    ResponElimina
  2. Que gustós ha de quedar amb l'olivada!

    ResponElimina
  3. Qué rica y con el paté de olivas negras, un toque perfecto!!
    Un besete!!

    ResponElimina
  4. Un clàssic que mai falla!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  5. m'encantaa aquesta amanida, si li poses un ou dur ja és el sumumm!jeje petons

    ResponElimina