Ingredients:
1 ou.
75 ml. de llet.
80 gr. de farina blanca de força.
125 gr. de sucre.
3 pomes.
2u cullerades de oli de oliva.
1u cullera petita de cafè de llevat químic.
Canyella en pols.
Aroma de vainilla.
Procediment:
- Precalfament del forn a 180º i escampem amb mantega un motlle rodo.
- Batem un ou i incorporem el sucre, l'aroma de vainilla, polsim de canyella fins que quedi ben emulsionat.
- Barregem la farina amb el llevat i afegim a la barreja anterior.
- Rallem mitja poma i afegim a la massa.
- Incorporem la llet a la massa barregem i avoquem al motlle.
- Pelem les pomes i les tallem a mitja lluna sense cor i les repartim per sobre de la pasta.
- Espolsem la canyella i sucre per sobre del pastis i posem al forn uns 40 minuts.
No me'n canso mai, del pastís de poma. I el toc de canyella que hi has posat el trobo molt adequat!
ResponEliminaEs una canya!! la canyella!! jijiji
Eliminaja pot ser fàcil, pero si el veus ja fet penses: això ha de ser una feinada! sobretot la gent qeu no cuina que es fa una muntanya amb res!! me n'envies un tros per berenar, així com qui no vol la cosa...??
ResponEliminaOhhhh!! El pastís s'ha extingit...
EliminaNo pateixis la pròxima tongada surto de Molins i amb dos minuts hem planto a Martorell amb la carmanyola.
Si trigo més, no pateixis... es per culpa del radar de Castellbisbal!!
Petons.
pero si no funciona... o si??!! jo crec que me l'he passat a més de 120 ehh...jajajjajaj
EliminaSegur que funciona i que està molt bo!! ja sé que preparar per esmorzar demà, ja que tinc tots els ingredients. Ho provarem i ja us explicaré!!
ResponEliminaDoncs, bon profit!!
EliminaUna abraçada.
Molt bona pinta te aquest pastis de poma. Sencill de preparar. M'agrada molt
ResponEliminaUna abraçada, Agusti Cangrejo Grande
El desavantatge es que es un pastis"volàtil" hihihi
EliminaLas tartas de manzana me encantan!! Bss
ResponEliminay no puedes parar de comer...
EliminaQue delicioso...esto me gusta mucho.....Abrazotes, Marcela
ResponEliminabuenísima y sencilla!!
ResponEliminaBienvenida!!!
ResponEliminaMarcela quédate a cocinar!!
Un beso.
Ummm un pastís de Deu!! mágrada molt!!
ResponEliminaun petonet!!
Uau! Serà fàcil, però també estarà boníssim!!! mmmm segur que la provo de fer algun dia!!!
ResponEliminaTiene un aspecto absolutamente delicioso!
ResponEliminaAquesta tarta fa molt bona pinta. Em quedo pel teu blog, amb el teu permís.
ResponEliminahttp://hogardiez.blogspot.com.es/