translate

dilluns, 1 d’octubre del 2012

93. Pastís de poma fàcil




Ingredients:

1 ou.
75 ml. de llet.
80 gr. de farina blanca de força.
125 gr. de sucre.
3 pomes.
2u cullerades de oli de oliva.
1u cullera petita de cafè de llevat químic.
Canyella en pols.
Aroma de vainilla.


Procediment:

  1. Precalfament del forn a 180º i escampem amb mantega un motlle rodo.
  2. Batem un ou i incorporem el sucre, l'aroma de vainilla, polsim de canyella fins que quedi ben emulsionat.
  3. Barregem la farina amb el llevat i afegim a la barreja anterior.
  4. Rallem mitja poma i afegim a la massa.
  5. Incorporem la llet a la massa barregem i avoquem al motlle.
  6. Pelem les pomes i les tallem a mitja lluna sense cor i les repartim per sobre de la pasta.
  7. Espolsem la canyella i sucre per sobre del pastis i posem al forn uns 40 minuts.





18 comentaris:

  1. No me'n canso mai, del pastís de poma. I el toc de canyella que hi has posat el trobo molt adequat!

    ResponElimina
  2. ja pot ser fàcil, pero si el veus ja fet penses: això ha de ser una feinada! sobretot la gent qeu no cuina que es fa una muntanya amb res!! me n'envies un tros per berenar, així com qui no vol la cosa...??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhh!! El pastís s'ha extingit...
      No pateixis la pròxima tongada surto de Molins i amb dos minuts hem planto a Martorell amb la carmanyola.
      Si trigo més, no pateixis... es per culpa del radar de Castellbisbal!!

      Petons.

      Elimina
    2. pero si no funciona... o si??!! jo crec que me l'he passat a més de 120 ehh...jajajjajaj

      Elimina
  3. Segur que funciona i que està molt bo!! ja sé que preparar per esmorzar demà, ja que tinc tots els ingredients. Ho provarem i ja us explicaré!!

    ResponElimina
  4. Molt bona pinta te aquest pastis de poma. Sencill de preparar. M'agrada molt

    Una abraçada, Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
  5. Que delicioso...esto me gusta mucho.....Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  6. Ummm un pastís de Deu!! mágrada molt!!
    un petonet!!

    ResponElimina
  7. Uau! Serà fàcil, però també estarà boníssim!!! mmmm segur que la provo de fer algun dia!!!

    ResponElimina
  8. Tiene un aspecto absolutamente delicioso!

    ResponElimina
  9. Aquesta tarta fa molt bona pinta. Em quedo pel teu blog, amb el teu permís.

    http://hogardiez.blogspot.com.es/

    ResponElimina