Ingredients per 4 persones:
Botifarra de porc, de cansaladeria de confiança.
300 gr. Mongetes en sec.
All.
Julivert.
Oli d'oliva verge.
Aigua mineral.
Procediment:
- Posem les mongetes en remull unes 12 hores.
- Poseu-les a coure amb aigua mineral freda, que cobreixi el llegum.
- Les fem coure a foc lent,(1hora i mitja) si evapora molta aigua la que afegirem serà sempre freda.
- Quant les tenim cuites les salem.
- Fregim les botifarres amb l'oli, i les reservem.
- Escorrem les mongetes, piquem all i julivert.
- En el mateix oli que hem fet les botifarres passem les mongetes unes voltes amb l'all i julivert.
- Servim tot junt en un plat gran.
Quin plat més maco, i que bo que és! si és que els catalans ens alimentem amb gust eh ;)
ResponEliminaUn plat tradicional i boníssim!
ResponEliminaAvui al bloc de Esfruita us portem una notícia que esperàvem amb candaletes per anunciar-vos. Isma Prados va entregar una cistella de Esfruita.com al guanyador del 4t Concurs de la Festa del Senglar de Sant Aniol de Finestres.
Podeu veure la notícia a: www.esfruita.com/assessorem/isma-prados-entrega-una-cistella-de-esfruita-al-guanyador-del-4t-concurs-de-la-festa-del-senglar-de-sant-aniol-de-finestres
Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com
També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.
Una combinación perfecta con una vista que se te hace la boca agua. Felicdades.
ResponEliminaSaludos
Qué faríem sense aquests plats tan nostres, tan bons i complerts a la vegada? m'encanta aquest plat!
ResponEliminaHola Jordi, he entrat al tu blog avui per primera vegada. Saps, em quedo amb aquesta recepta. Sóc una fan de la botifarra amb mongetes.
ResponEliminaSalutacions,
Nani