Ingredients:
3-4 taronges (700grs.) amb pell molt netes.
500 grs. de sucre.
100 ml. d'aigua.
Pots de melmelada de vidre buits i esterilitzats.
Procediment:
- Aclarim les taronges sota un raig d'aigua.
- Tallem les taronges amb la seva pell a daus irregulars, eliminem llavors i fibres blanques.
- Escalfem l'aigua amb el sucre en un cassó un minut.
- Afegim al cassó la taronja tallada amb el seu suc.
- Tenim la taronja i el sucre uns vint minuts de cocció.
- Aboquem la melmelada als pots de vidre fins a quedar enrasat, tanquem i donem la volta(cap per a vall, tapa a tocant el marbre de la cuina) per que el pot crei el vuit, tenim cura de no cremar-nos.
Que bona aquesta melmelada!! :D I ben acompanyada de mantega, sembla un esmorzar de festa jeje
ResponEliminaUn petonet! :)
Madre mia que cosa mas rica!!!
ResponEliminaUn besote :)
Aquesta melmelada es ideal per acompanyar un tast de formatges Ummm
ResponEliminaUna abraçada
Deliciosa mermelada para un buen desayuno. Felicidades.
ResponEliminaSaludos.
Jo no sóc massa de mermelades, si en tinc a casa acostumo a menjar-me-la a cullerades o al iogurt!!! mai arriba al pa!!! jajaj petons
ResponElimina