translate

dijous, 15 de març del 2012

36. Pastís de quallada

ingredients:

250ml. nata líquida.
1 sobre de quallada Royal
1 got de llet sencera.
1/2 got de sucre.
75 gr. de mantega.
170 gr. de galetes maria, o quadrades.
Canyella i mel per decorar.





procediment:

  1. S'escalfa la mantega fins que estigui desfeta.
  2. Es piquen les galetes que estiguin esmicolades del tot s'afegeix la mantega, es pasta i s'estén al fons del motlle.
  3. Es posa el motlle al congelador per endurir la galeta.
  4. Es posa en un got de llet el sobre de quallada i es remou.
  5. Es posa la nata i el sucre a bullir, es treu del foc, s'afegeix el got de llet amb la quallada, i es torna a posar al foc fins que torni a arrencar el bull.
  6. Quant comenci a bullir se separa del foc i s'aboca al motlle.
  7. Es deixa refredar i es posa a la nevera 4 hores. 



12 comentaris:

  1. Es una tarta sencilla y riquísima, yo también tengo esta receta en mi blog, se ve estupenda!
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pero que muy sencilla y super refrescante.

      Gracias :)

      Hasta pronto.

      Besos...

      Elimina
  2. Les quallades per si soles m'encanten! pero si les converteixes en un pastís...ja no tinc paraules! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. La recepta pastisseres són de la meva senyora que es perd en una pastisseria o tenda de xuxes, i diu que son les nenes!! JA!

      Gracies!

      Quina idea mes bona amb les llenties...

      Una abraçada.

      Elimina
  3. Quina pastis tan facil i deliciòs!!Gràcies per la idea! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprenent de cuina que progressa adequadament!!

      Gràcies Roser!!

      Es super fàcil i ràpid, la pena es el repòs... i que la porció fotografiada es l'únic tros que vaig menjar-me, la resta la Sonia :(

      Petons

      Elimina
  4. Em jugaria alguna cosa a que aquest pastís desapareix en un pim pam... Ha de ser boníssim, i a més és prou lleuger per a ser les postres perfectes! :D

    Un petonet!!

    ResponElimina
  5. La fotografía del corte y con la miel, está espectacular. Parece que no deja de desafiarme, jeje.
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. Hola Jordi, te ha salido divina. Yo hago una muy parecida a la tuya.
    Pasa por mi blo, tienes un regalo.
    Bs

    ResponElimina
  7. Un pastis fantàstic, encara que veig que té’n a tocat poquet.
    Una abraçada

    ResponElimina
  8. un pastel muy refrescante y bueno y muy bien presentado
    saludos

    ResponElimina
  9. Me ha encantado este pastel!! Entré en tu blogg por casualidad y como me ha gustado todo lo que he visto: aquí tienes una nueva seguidora!!
    Un besete y Felicidades!!
    nechy-siquierespuedes.blogspot​.com
    Te dejo mi dirección de blogg por si quieres echarle un vistazo.

    ResponElimina